Известие

Collapse
No announcement yet.

3.2 V6 мотор на 156 какво друго?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мда, цялата кола е много по добро решение, ако решиш да трампиш двигателите.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Колега защо ще правиш такива сложни интервенции?!!!! Акцизите падат от 2010г.и по добре си продай твойта и си купи една 3.2
      Cuore Sportivo 156 2.0 T.Spark

Comment

Първоначално публикувано от RaZZoR Покажи съобщение
        Колега защо ще правиш такива сложни интервенции?!!!! Акцизите падат от 2010г.и по добре си продай твойта и си купи една 3.2
        Падат и по наще пътища колко донори ще станат с резачки и па ще по 1000 човека на пътя загинали.....
        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
        Ramstein - Benzin
        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

ако падат ще умра от кеф защото и аз исках да направя тая донорска работа кога излезе това решение
          156 2.0 т.с. '00 черната стрела /вече само черна/
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
            Падат и по наще пътища колко донори ще станат с резачки и па ще по 1000 човека на пътя загинали.....
            за жалост е така,но не мислете че няма да има дебели данъци всичко е измислено ,а колкото до катастрофите...мисля че цялостния проблем е в алкохола и самите пътища...
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD '99

Comment

Яз няма да регистрирам мотора. Ще си се води 1.8 и толкова. И без тва няма а я продам тая кола. Тя ми излезе двойн овече. Ще си я карам.

Ама тая вечр ми звъннаха моите хора. Мотора не искал да запали. И нещо щракал докато върти на стартер. Щели да махнат картера да видят какво става. Нещо май май... ядец ще е.
              Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
                Яз няма да регистрирам мотора. Ще си се води 1.8 и толкова. И без тва няма а я продам тая кола. Тя ми излезе двойн овече. Ще си я карам.

Ама тая вечр ми звъннаха моите хора. Мотора не искал да запали. И нещо щракал докато върти на стартер. Щели да махнат картера да видят какво става. Нещо май май... ядец ще е.

ами тогава да намалят цената...не се отказвай лесно!
                Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                  ами тогава да намалят цената...не се отказвай лесно!
                  Едва ли. Аз ще взема цялата предница с ауспусите с всичко за 1000 евро. Колко да я смъкнат още? Ще им кажа де, ама едва ли. Тя била с некви тунинг изпълнения кво било... ми разправят. Ама мотора еко не е добре... аз не ми се занимава да му правя ремонт и на него. 6 цилиндъра 24 клапана... 2 глави... лагери като за световно... остай остай... аз като знам на ТС мотор колко му е ремонта предствям си на този какво ще е.

Comment

Едва ли. Аз ще взема цялата предница с ауспусите с всичко за 1000 евро. Колко да я смъкнат още? Ще им кажа де, ама едва ли. Тя била с некви тунинг изпълнения кво било... ми разправят. Ама мотора еко не е добре... аз не ми се занимава да му правя ремонт и на него. 6 цилиндъра 24 клапана... 2 глави... лагери като за световно... остай остай... аз като знам на ТС мотор колко му е ремонта предствям си на този какво ще е.

кеф цена няма, нали знаеш
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
                      кеф цена няма, нали знаеш
                      Стига да има пари обаче

Comment

Плюс това ако вземат да ти свалят частите, е възможно все нещо да изтърват дето да ти трябва, ако я взимат, да взимат цялата кола.....ако забравят или не свалят тунела със скоростния лост например знаеш ли какво приключение те чака.....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Плюс това ако вземат да ти свалят частите, е възможно все нещо да изтърват дето да ти трябва, ако я взимат, да взимат цялата кола.....ако забравят или не свалят тунела със скоростния лост например знаеш ли какво приключение те чака.....
                          Тоз тунел е смазан от долу. Изобщо целия под е смазан. Минал е през някой камък ли какво и като е подхванал от долу картер, кутията та чак до отзад е издълбан пода и точно пък този тунел и кривката на ауспуха са били станали едно цяло.

Май ще се откажа. Ще търсят друга.

Comment

Тоз тунел е смазан от долу. Изобщо целия под е смазан. Минал е през някой камък ли какво и като е подхванал от долу картер, кутията та чак до отзад е издълбан пода и точно пък този тунел и кривката на ауспуха са били станали едно цяло.

Май ще се откажа. Ще търсят друга.
                            Е то ти само като си знаел това че не е налично вече е трябвало да се откажеш.....казаха ми за някакъв дето му резнали цялата предница и му я дали - жилата за скоростите и тунела били маса пари само.....отделно картер, генерация и прочее....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Е то ти само като си знаел това че не е налично вече е трябвало да се откажеш.....казаха ми за някакъв дето му резнали цялата предница и му я дали - жилата за скоростите и тунела били маса пари само.....отделно картер, генерация и прочее....
                              Тя тази е със селе кутия.

Те не случайно са я изхвърлили тая кола. Едва ли щеше да седи толкова време без да я гепне някой до сега. Те моите хора си мислят ей така. Щели да вземат само мотора и кутията и готово. То само от преде коша бил здрав последно.
                              Last edited by oem; d.m.y г., 10:38.

Comment

Колега я питай какво искат за селеспида с електрониката и кутията!
                                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X